Stedendriehoek

De kracht van dans om levens te transformeren  

DEVENTER – Coaching Colorful Human, opgezet door de ervaren danscoach Donna Daflaar, gelooft in de kracht van dans om levens te transformeren. De dansprojecten van Coaching Colorful Human gaan veel verder dan alleen het uitvoeren dansbewegingen. Het zijn laagdrempelige participatieactiviteiten, waarbij coaching en dans samenkomen in een gezellige sfeer.

Deze projecten bevorderen het zelfvertrouwen, de diversiteit en de integratie en bieden ontspanning en diepgaande inzichten. Momenteel biedt Coaching Colorful Human de volgende activiteiten aan:

Color Dance – Een danservaring exclusief voor vrouwen

Color Dance biedt een veilige en stimulerende omgeving waar vrouwen kunnen samenkomen om te dansen, zich te uiten en te genieten van een gemeenschap die zich richt op empowerment en zelfexpressie.

Together Dance – Dans voor iedereen

Together Dance is een inclusief project waar iedereen, ongeacht leeftijd of achtergrond, welkom is. Het is een viering van diversiteit en een platform voor gemeenschapsvorming door middel van dans.

Kleur je Dans & Inclusiedans – Dansavontuur voor kinderen en tieners

Kleur je Dans is gericht op de jongere generatie, waar kinderen en tieners op een speelse manier kennismaken met verschillende dansstijlen en ontdekken hoe dans een bron van plezier en zelfexpressie kan zijn.

Family Dance – Samen dansen, samen groeien

Family Dance brengt ouders en kinderen samen voor een unieke danservaring. Het project benadrukt het belang van familiebanden en biedt een gezamenlijke activiteit die zowel leuk als betekenisvol is.

Dans voetbal Freestyle – Creativiteit op het veld

Dit project combineert de wereld van dans en voetbal tot een unieke freestyle-ervaring. Iedereen wordt uitgenodigd om zijn of haar creativiteit te tonen op het veld, waar dansbewegingen worden geïntegreerd met het voetbalspel.

Bel voor een gratis proefles: 06-1462 0295 of mail naar donnadaflaar@icloud.com. Zie ook: www.colorfulhumancoaching.nl