Stedendriehoek

De Diepe Hel Holterbergloop: De 35e editie komt eraan en: Het Belooft Episch te Worden!

Schrijf je ook in voor de Zonsopkomstloop op zaterdag 16 september

Hardloopfanaten en wandelaars, maak je klaar om je grenzen te verleggen! De Diepe Hel Holterbergloop staat weer voor de deur, en dit jaar belooft het een absoluut spektakel te worden. Voor de 35e keer gaat dit legendarische evenement plaatsvinden, op 28 en 29 oktober 2023. Duizenden enthousiaste lopers en niet te vergeten wandelaars zullen zich verzamelen om de uitdaging aan te gaan en de Holterberg te bedwingen op een parcours dat geliefd is onder alle deelnemers, terwijl ze dwars door het adembenemende landschap van de Sallandse Heuvelrug lopen.

Dit is meer dan zomaar een hardloopwedstrijd; dit is een fysieke en mentale uitdaging van ongekende proporties, dankzij de gevarieerde hoogteverschillen. Het is de ultieme gelegenheid om je adrenaline te laten pompen en je doorzettingsvermogen te testen. En laten we niet vergeten dat de Diepe Hel Holterbergloop mogelijk wordt gemaakt door de fantastische hoofdsponsoren Curess en Salland Zorgverzekeringen.

Ben jij klaar voor de uitdaging? Wacht niet langer en schrijf je nu in via de website www.diepehelholterbergloop.nl. Hier kun je je aanmelden voor een scala aan wandel- en hardloopparcoursen, waaronder de Sans-online Nightrun 6 km, ZorgSaam 10 en 20 km Wandeltocht, Curess Kidsrun, G-loop, Plus Supermarkten Bedrijvenloop, Hemink 10 km en de VolkerWessels halve marathon.

Landal Twenhaarsveld en de Hellendoornse Berg Zonsopkomstloop op zaterdag 16 september

Voor degenen die zich optimaal willen voorbereiden, hebben we de Landal Twenhaarsveld en de Hellendoornse Berg Zonsopkomstloop op zaterdag 16 september. Begin je dag om 7:30 uur met een verfrissende ochtendloop, begroet door de opkomende zon en het is ook nog eens begeleid door ervaren hardloop- en wandelcoaches. Dit is de perfecte voorbereiding op het grote evenement, en na de loop staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar.

Mis dit niet! Schrijf je nu nog in en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur bij de Diepe Hel Holterbergloop. Oh ja; onder alle inschrijvingen van de Zonsopkomstloop wordt ook nog een weekendje weg verloot bij Landal Twenhaarsveld of Hellendoornse Berg.

Voor meer informatie en inschrijvingen, bezoek de website www.diepehelholterbergloop.nl.