Coronanieuws

Lokale initiatieven Deventer

DEVENTER – De afgelopen weken zijn er tal van initiatieven ontstaan om ondernemingen te helpen, die het zwaar hebben als gevolg van de coronacrisis. Zo ook in Deventer. 

Ondernemers voor elkaar
Deventer organisaties hebben de handen ineen geslagen om ondernemend Deventer zo goed mogelijk te informeren. Dat doen zij via de website ondernemersdeventercorona.nl. Hier zijn allerlei tips en initiatieven te vinden.

Mondkapjes
Life Science-opleidingen van Saxion doneren mondkapjes en ethanol aan het Deventer Ziekenhuis, onder het motto ‘Je moet elkaar helpen, waar het kan’.

Facebookgroep coronahulp Deventer
Voor inwoners van Deventer die hulp nodig hebben of juist graag wat voor een ander willen doen, is er de Facebookgroep Coronahulp Deventer. Een initiatief van Raster.

Beter met je buren
Beter met je Buren is er voor alle Deventenaren die samen hun buurt een beetje mooier willen maken. Door elkaar een handje te helpen of samen mooie dingen te doen. Een initiatief van de Vrijwilligerscentrale Deventer.

Idee of initiatief voor de buurt
Heb je een idee of initiatief voor jouw straat of buurt? En past dit binnen de coronarichtlijnen? Je kunt bij de wijkmanager terecht als je hierbij ondersteuning nodig hebt (bijvoorbeeld deskundigheid of financiën). Informatie: WijDeventer

Bron: deventer.nl 

 

 

 

.