Coronanieuws

Burgemeester Ron König: “Koop, eet en drink lokaal!”

“Onze Deventer ondernemers worden opnieuw zwaar op de proef gesteld door drastische coronamaatregelen. Gaan we ze samen de winter door helpen?” aldus de gemeente Deventer.

Ron König: “Het jaar 2021 eindigt door corona voor veel ondernemers anders dan gehoopt. Er lijkt geen einde aan te komen. Als je opnieuw je zaak moet sluiten met de feestdagen voor de deur, dat is hard. En dat voor het tweede jaar op rij. Ik wil daarom alle ondernemers een hart onder de riem steken. Houd vol, houd moed, er komen betere tijden. Want ook die ervaring hebben veel ondernemers opgedaan afgelopen jaar.”

Fietskoerier bezorgt gratis aan huis
“In overleg met Binnenstadsmanagement en Koninklijke Horeca Nederland afdeling Deventer, kijken we bij de gemeente hoe we ondernemers zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. We faciliteren bezorgen van maaltijden met ontheffingen en betalen mee aan de fietskoerier, die zo zonder kosten voor de ondernemer bezorgt in Deventer. Ik roep alle Deventenaren dan ook op om vooral lokaal te kopen om zo onze ondernemers te ondersteunen.”