Stedendriehoek

Circustheater sluit buitenspeelseizoen af

DEVENTER – Spelen op de Brink houdt op zondag 29 september tussen 14.00 en 16.00 uur de afsluiting van het seizoen 2019. “Dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Speciaal voor deze laatste dag geeft circustheaterschool de Klim een voorstelling voor en door kinderen. We sluiten de middag af met ons traditionele ijsje van Talamini”, vertelt Josephine Oosterhuis.

“Lekker buiten spelen, midden op de Brink, in het hart van de stad Deventer. Spelen op de Brink staat voor buiten spelen met oud-Hollands en modern speelgoed. Hoge bis hoepels vliegende Hollanders diabolo’s en nog veel meer speelgoed staat klaar voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar. Het speelgebied is afgezet met kettingen zodat de kinderen veilig kunnen spelen. (Groot)ouders voelen zich weer jong wanneer ze hun kroost uitleggen hoe je moet steltlopen tollen of hoelahoepen. Als volwassene ben je waarschijnlijk eerder moe. Geen probleem. Rondom Spelen op de Brink zijn tal van terrasjes waar je kunt neerstrijken voor een drankje met zicht op de spelende kinderen. De vrijwilligers van Spelen op de Brink houden een oogje in het zeil. Het is echter niet de bedoeling dat je de kinderen zonder toezicht achterlaat. Meedoen aan Spelen op de Brink is gratis.”

Tenslotte doet Oosterhuis nog een oproep aan de lezers: “Wil jij ons volgend jaar helpen als vrijwilliger? Ook in 2020 zijn we weer van de partij. Iedere woensdag- en zondagmiddag van mei tot en met september. Spelen op de Brink wordt begeleid door een enthousiaste groep vrijwilligers. Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger mee te helpen dan horen we graag van je. Stuur een mail naar info@spelenopdebrink.nl.” Meer informatie is te vinden op www.spelenopdebrink.nl