Stedendriehoek

Circus CliniClownsnaar Colmschate

COLMSCHATE – Tot en met dinsdag 11 juli brengt CliniClowns een bezoek aan Colmschate. Een groot tentencomplex aan de Bloemendalsweg vormt het toneel van Circus CliniClowns.

De voorstelling is speciaal ontwikkeld voor de beleveniswereld van verstandelijk of meervoudig gehandicapte kinderen in de leeftijd tot en met 18 jaar. Een bezoek aan het circus is een belevenis voor het hele gezin.

De voorstelling van Circus CliniClowns gaat over een clownsfamilie die woont in het clownsdorp Verbaast. De familie runt met elkaar een klein circus. Ze doen acts, presenteren en ondernemen alles wat hoort bij het circusleven. En bij al die activiteiten worden de kinderen optimaal betrokken. Circus CliniClowns vormt daarmee een interactieve voorstelling waarbij alle zintuigen worden aangesproken.

Een voorstelling op maat
CliniClowns wil met de voorstelling een moment van welkome afleiding en plezier bieden voor kinderen met een handicap. Doordat de voorstelling speciaal op deze doelgroepen is afgestemd, kan iedere bezoeker binnen zijn of haar mogelijkheden genieten van een dagje uit. Het tentencomplex van Circus CliniClowns heeft aangepaste voorzieningen en noodzakelijke faciliteiten zoals hoog-laagbedden en tilliften. Dit maakt een bezoek aan de voorstelling tot een uniek en onbezorgd uitje waarbij de kinderen het stralende middelpunt kunnen zijn. De kinderen kunnen de voorstelling bezoeken met het hele gezin, maar ook met hun instelling.

Aanmelden kan gratis op cliniclowns.nl/circus