Stedendriehoek

Christmas Photo Walk met Deventer (bruids)fotograaf Peter Lammers

Deventer (bruids)fotograaf Peter Lammers verzorgt in december tien keer een fotowandeling door de Hanzestad. Tijdens deze zogenoemde Christmas Photo Walk bezoeken deelnemers samen met Peter alle mooi verlichte panden en objecten in en rond de binnenstad van Deventer.

Kennis van fotografie is niet noodzakelijk, Peter legt graag uit welke instellingen je moet hebben en helpt je graag bij het maken van de mooiste foto’s. Maar ook de gevorderde fotograaf kan nog wat leren van Peter. “Normaliter fotografeer ik in december altijd nog wel een paar bruiloften, maar vanwege corona zijn die opdrachten allemaal opgeschoven. Ook het Dickens Festijn, waar ik altijd twee dagen fotografeer, zal niet plaatsvinden. Met deze fotowandelingen kan ik een aantal passies combineren: fotografie, Deventer, Kerstmis en anderen iets bijleren.”

De edities van begin december zijn allemaal uitverkocht. Eind december is er nog plek. Aanmelden kan via de website www.christmasphotowalk.com of via een WhatsApp naar 06-55368330.