Stedendriehoek

Centrumgarage start met ‘Shop & Drop’

DEVENTER – De Centrumgarage in Deventer start met de nieuwe service ‘Shop & Drop’, voor klanten die hun auto in de parkeergarage in het centrum van Deventer parkeren. Klanten kunnen hun aankopen, die zij doen tijdens het winkelen, gratis afgeven in de binnenstad van Deventer.

Voordeel voor de klanten is dat zij niet de hele tijd met al hun inkopen door de stad hoeven te lopen. Zij kunnen nu verder winkelen zonder zware tassen. Wanneer de klanten van de Centrumgarage uitgewinkeld zijn, kunnen zij hun boodschappen afhalen bij de balie van de Centrumgarage, vlak voordat zij weer in hun auto stappen. Deze extra service wordt in eerste instantie als proef aangeboden op de resterende vrijdagen, zaterdagen en de koopzondag van 2016.

Mobiele inzamelkar
Het afgiftepunt voor de aankopen is een mobiele inzamelkar met daarop duidelijk de tekst ‘Shop & Drop’, die tijdens markturen op de Brink staat. Buiten de markturen zal deze door de belangrijke winkelstraten van Deventer rijden. Ieder half uur worden de aankopen met een koerier naar de balie van de Centrumgarage gebracht. Klanten kunnen ook zelf hun aankopen afgeven bij de balie van de Centrumgarage.
Verder bezorgen sommige winkels de aankopen voor hun klanten bij de Centrumgarage. De ingeleverde goederen worden veilig op een bewaakte plek achter de balie bewaard, waar ze tot 18.00 uur kunnen worden opgehaald.

Bezoek binnenstad makkelijker
“Met deze nieuwe service willen wij de Deventer binnenstad nog aantrekkelijker maken voor winkelend publiek. Het is een initiatief dat past bij het ondernemende karakter van de Centrumgarage. Zo zijn wij altijd bezig om te kijken hoe we voor onze klanten een bezoek aan de Deventer binnenstad nog leuker kunnen maken. Daarnaast is dit initiatief ook goed voor Deventer ondernemers in de binnenstad”, vertelt Thierry van Voorst tot Voorst van de Centrumgarage.

Diensten van Centrumgarage
Een bezoek aan de binnenstad van Deventer begint en eindigt voor veel mensen bij de Centrumgarage. “De reden dat wij als Centrumgarage veel acties bedenken om een bezoek nog aantrekkelijker te maken. Zo zijn er regelmatig kortingsacties met andere Deventer bedrijven, kun je gratis een rolstoel of rollator lenen, zijn er E-laadplaatsen en bieden we ook een stomerijservice voor onze klanten. De nieuwe Shop & Drop-service past helemaal in ons vooruitstrevende profiel”, aldus Van Voorst tot Voorst.