Stedendriehoek

Bronsvoord draagt stokje over aan GEWOONDOEN

DEVENTER – Rianne Bronsvoord draagt per 1 juni het stokje van Bronsvoord woninginrichting over aan Amy Wielink en Arnold Schra van GEWOONDOEN in Deventer. Het in Colmschate gevestigde bedrijf was op zoek naar een nieuwe locatie en Rianne was aan het oriënteren hoe de toekomst er voor Bronsvoord uit zou moeten zien. Rianne: “Er was gelijk een enorme klik. Het enthousiasme was heel groot en hartverwarmend.”

Rianne vervolgt: “Na de turbulente periode tijdens de ziekte en na het overlijden van mijn partner Hans, is het tijd voor mij om eigen keuzes te maken. Ik ben dankbaar maar vooral heel trots op mijn geweldige team, dat mij enorm gesteund heeft in deze tijd, mijn klanten en alle mensen om me heen. Voor mij begint nu een nieuw hoofdstuk.” Net als voor het bedrijf. Er liggen prachtige plannen om de huidige winkel in Bathmen meer uit te breiden met meubelen, en om naast de particuliere markt ook meer de zakelijke markt te gaan bedienen.

De samenwerking tussen Amy van GEWOONDOEN en Arnold Schra van Revitoo bv is een perfecte. Arnold met zijn ervaring in de afbouwwereld van bedrijven en Amy als de drijvende kracht van GEWOONDOEN, waarbij ze een unieke beleving tussen sfeer en de producten weten te creëren. Ze zijn een perfecte aanvulling op elkaar. Zo zal Arnold zich meer focussen op de organisatorische taken op de achtergrond en de zakelijke markt, en ga je Amy vooral vinden in en rond de winkel voor adviezen, ontwerpen en het stylen.

Amy: “De werkzaamheden en activiteiten vanuit het huidige Bronsvoord blijven ongewijzigd. Dit geldt ook voor het team: dit blijven de vertrouwde gezichten. Ook voor GEWOONDOEN blijft de bestaande setting gelijk. We voegen nu alleen de beide ondernemingen samen, waardoor we onze klanten nog breder en met meer specialisme kunnen adviseren.”

Daarnaast zal Rianne nog een aantal maanden aanwezig zijn om de zaken goed en warm over te dragen.