Stedendriehoek

Boek achter het raam

De Deventer Boekenweek roept Deventenaren op om van zaterdag 6 t/m zondag 14 maart hun favoriete boek of boeken in de vensterbank te zetten onder het motto: Deventer leest door!

Op de website deventerboekenweek.nl is een poster te downloaden, die op elke grootte is te printen in kleur of zwart wit. Deze kan boven het boek op het raam worden geplakt. Zo kunnen voorbijgangers zien dat de bewoners van boeken houden en wordt tegelijkertijd de Boekenweek gepromoot. Coronaproof en interactief. Lilian Vos van Kunstcircuit bedacht dit idee.

Online programma
De deelnemers aan de Deventer Boekenweek hebben een boeiend online programma samengesteld. Vanwege de verlengde lockdown gaat het offline programma van de Deventer Boekenweek helaas niet door. Live programma onderdelen worden indien mogelijk verplaatst naar de zomer, wanneer het boek gevierd wordt tijdens de landelijke Boekenweek. De data hiervoor zijn nog niet bekend.

Kijk voor het online programma’s, gratis aanmeldingen en het downloaden van de poster op: www.deventerboekenweek.nl en op Facebook en Instagram.