Stedendriehoek

Bijzondere kennismaking met hedendaagse dans

DEVENTER – Danscollectief Arnhemse Meisjes presenteert op zaterdag 11 november vanaf 20.00 uur de 22ste editie van Dance Flavours Performance Night in MIMIK in Deventer, na succesvolle edities in Arnhem en Nijmegen. Tijdens Dance Flavours is gevarieerd werk te zien van verschillende opkomende en jonge dansmakers.

Bij Dance Flavours kan het publiek proeven van het werk van verschillende hedendaagse dansmakers. Het publiek krijgt een fijne, afwisselende avond uit én een bijzondere kennismaking met hedendaagse dans en haar makers. De Arnhemse Meisjes willen op die manier nieuwe mogelijkheden creëren voor professionele dansers en makers op het gebied van hedendaagse dans.

Op het programma staan de performances Something Else van Collectief MAMM (winnaar MittelYoung 2023), FR/AGILE van Liam McCall (Best of Fringe 2022) en Memories of the Future van Danscollectief Arnhemse Meisjes (onder andere special mention Gouden Hert 2021). Na afloop is er een kort nagesprek om vragen te stellen aan de dansers.

Tickets zijn nu verkrijgbaar via de website www.mimik.nl. (Foto: Anna Fransen)