Stedendriehoek

Beste junioren tennissen in Twello

TWELLO – Deze week, tot en met zondag 23 september, zijn de allerbeste junioren uit Gelderland te vinden bij Tennisclub De Schaeck, Schakerpad 8 in Twello. De KNLTB heeft de club gevraagd om de Jeugd Masters Gelderland te organiseren en daar is de vereniging enthousiast op ingesprongen.

Tot en met donderdag worden de poulewedstrijden gespeeld van 16.00 tot 19.00 uur. In het weekend volgen de kruisfinales en finales. Er worden uitsluitend enkelspelpartijen gespeeld op acht onderdelen: Meisjes en Jongens Groen 1, Meisjes en Jongens 10-12 jaar, Meisjes en Jongens 10-14 jaar, Meisjes en Jongens 11-17 jaar. Via de website toernooi.nl is het evenement te volgen.
Het toernooicircuit van de Jeugd Masters vindt plaats in 14 districten met als afsluiting de Jeugdmasters. Alleen spelers die de beste prestaties hebben geleverd tijdens het toernooicircuit én de meeste punten hebben behaald voor de ranglijst, worden uitgenodigd voor de Jeugdmasters. Alle enkelspelonderdelen van toernooien, vanaf week 1 tot en met week 35, tellen mee voor het toernooicircuit 2018. Voor iedere deelname aan een enkelpartij scoren de spelers punten voor de ranglijst. Hoe meer punten ze scoren, hoe hoger de positie op de ranglijst.