Stedendriehoek

Bergkerkconcert door Hayo Boerema en Gijsbert Westland

Het tweede concert van 2022 in de serie Bergkerkconcerten vindt plaats op vrijdag 25 februari en zal verzorgd worden door Hayo Boerema (orgel) en Gijsbert Westland (zang). Het is weer mogelijk om dit concert live bij te wonen. Daarnaast is het concert ook via een livestream gratis online te volgen.

Hayo Boerema werd geboren in 1972 in Groningen. Aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag studeerde hij orgel bij Johann Th. Lemckert, kerkmuziek bij Marijke van Klaver en improvisatie bij Jos van der Kooy. Ook studeerde hij aan het Rotterdams Conservatorium koordirectie bij Barend Schuurman. Verdere improvisatielessen volgde hij bij Jos van der Kooy en in Parijs bij Naji Hakim. Bij Ben van Oosten specialiseerde hij zich in het frans-symphonische repertoire. Sinds december 2005 is hij organist van de Grote of St. Laurenskerk te Rotterdam en sinds 2010 is hij verbonden aan Codarts Hogeschool voor muziek in Rotterdam als docent improvisatie.

Gijsbert Westland, geboren in 1988, heeft Engels en cognitieve taalkunde gestudeerd aan de universiteiten van Leiden, Utrecht en Florida (VS). Hij is werkzaam als docent Engels aan de Hogeschool Rotterdam. Als koorzanger nam hij deel aan diverse projectkoren onder leiding van dirigenten als Wiecher Mandemaker, Peter Dijkstra en Daniël Reuss. Momenteel studeert hij hoofdvak zang bij Harry van Berne aan ArteZ Hogeschool voor Kunst in Zwolle.

Het is weer mogelijk om dit concert live bij te wonen. U kunt kaarten reserveren via bergkerk@eventsdeventer.nl, kaarten kosten € 10 per stuk, houders van een CJP en jongeren tot 27 jaar betalen € 5.
Toegang is alleen mogelijk met een geldig coronatoegangsbewijs.

Deur open 19.30 | Aanvang concert 20.00 | Speelduur +/- 60 min.
Adres: Bergkerkplein 1, 7411 EN Deventer

Het concert zal ook via livestream gratis te bekijken zijn op vrijdagavond 25 februari vanaf 20.00 uur op www.bergkerkconcerten.nl