Stedendriehoek

Bakkerij Nollen opent winkel in Diepenveen

“Nieuwe winkel, nieuw concept!”

Met de opening van de nieuwe winkel voegt Bakkerij Nollen een nieuw hoofdstuk toe met een nieuw gezicht, maar een oude bekende die leiding gaat geven. Robert Nollen, de broer van Vincent Nollen, stapt vanuit het onderwijs weer terug naar de bakkerswereld en het familiebedrijf.

“Het is een bijzonder moment, in ons 100-jarig jubileumjaar komt Robert weer bij ons werken en openen wij samen een nieuw concept in zijn woonplaats”, zegt Vincent Nollen opgetogen. “Vanaf woensdag 2 maart staan onze deuren open en staan Robert en zijn nieuwe team klaar om onze gasten te ontvangen”, vult Vincent aan. Robert Nollen: “Ja wij hebben er zin in! En inderdaad benaderen wij klanten meer als gasten in onze winkel met een nieuwe opzet. In plaats van gesloten balies hebben wij gekozen voor een open eiland opstelling, waardoor het contact met onze gasten veel persoonlijker en dynamischer is. Daarnaast zullen wij ook live gerechten bereiden, zoals iets zoets in de ochtend, hartig voor de lunch en bijvoorbeeld pizza in de avond. Hiervoor gebruiken wij melk en fruit van (biologische) lokale boeren, vlees voor bijvoorbeeld worstenbroodjes van slagerij Harmsen en kaas van Mariskaas uit Diepenveen”. Andere nieuwe toevoegingen aan het assortiment zijn cadeaupakketten, eveneens aangevuld met producten van ondernemers in Diepenveen, en ons nieuw chocolade assortiment onder ons label CHOC!. Daarnaast is iedereen welkom voor take-away producten, om direct te nuttigen met een vers kopje koffie of thee.

“We hebben er ontzettend veel zin in en daarom hebben wij ook mooie openingsaanbiedingen voor onze gasten, zodat we elkaar kunnen leren kennen.” geeft Vincent aan. “Wij zijn de heer Penninkhof dankbaar voor het ter beschikking stellen van zijn geweldig mooie gebouw en onze partner Emondt voor het realiseren van de eigentijdse inrichting in deze uitdagende tijden voor het verkrijgen van materialen.”. Robert: “Wij zijn ontzettend trots en voor mij komt echt een droom uit. Hopelijk kan en mag ik alle inwoners van Diepenveen, Schalkhaar en doorreizende gasten laten genieten van onze verse ambachtelijke producten! Dus voel je welkom en kom snel langs, ons assortiment staat ook op onze website www.bakkerijnollen.nl.”