Stedendriehoek

Alweer tien jaar Uitgelezen Verhalen

DEVENTER – Op donderdag 18 april kan men een uniek verhalenfestival meemaken in theater MIMIK, Achter de Muren Vispoort 8-10 in Deventer. Daarmee viert Uitgelezen Verhalen zijn tienjarig bestaan. In die tien jaar zijn er meer dan dertig voorstellingen geweest waarin acteurs korte verhalen voordragen, afgewisseld door livemuziek.

 

 

 

 

 

Men hoort op 18 april de mooiste verhalen uit deze periode, van onder anderen Sacha Bronwasser, Anton Tsjechov, Remco Campert en Manon Uphoff. De acteurs die ze tot leven brengen zijn Hans Dagelet, Carla Hardy, Vincent van der Valk, Kathenka Woudenberg, Marcel Faber en Lotte Driessen. De livemuziek is van Noha Saré en De Baron.

Samensteller en presentator Pieter van Scherpenberg licht toe: “Alle acteurs en musici in het festival traden ook al eerder bij ons op. Het belooft een onvergetelijk feest te worden, dat je niet wil missen.”

Bezoekers kunnen kiezen uit de volgende festivalonderdelen, of alles meemaken: 15.45 tot 17.00 uur: Gratis Verhalencafé in het café MIMIK; 19.00 tot 20.15 uur: De mooiste liefdesverhalen, kaarten voor €14,-; 21.00 tot 22.15 uur: De spannendste verhalen, kaarten voor €14,-. Wie naar beide voorstellingen gaat, betaalt €23,80; 22.15 uur: Gratis slotfeest met De Baron in de theaterzaal. Meer informatie en kaartverkoop op mimik.nl