Stedendriehoek

Altijd ruimte voor talent en ondernemerschap

“Ondernemen doe je samen! Alle medewerkers van Van Lente Systeemintegratie hebben daarin een belangrijke rol. Wij zijn ervan overtuigd dat zij het verschil maken. Daarom heeft het opleiden en ontwikkelen van medewerkers en het aantrekken van jonge technische talenten veel aandacht”; aldus Monica Ubas, HR-manager bij Van Lente Systeemintegratie.

“In deze roerige corona tijd, hebben we mogen ervaren dat het ondernemerschap echt in onze mensen zit. Nu veel anders is dan voorheen, wordt er door onze medewerkers actief en creatief meegedacht. Er wordt verassend initiatief en vakmanschap getoond. En dat maakt mij trots! Ons interne motto SamSam, Samen denken, Samen doen komt nu opnieuw duidelijk tot uiting. We zien dat aandacht besteden aan de ontwikkeling van onze medewerkers loont.“

“Klanten vertrouwen op onze kennis en kunde. Daarom investeren wij continu in bijscholing, want in de techniek ben je nooit uitgeleerd. Dit doen we in de vorm van trainingen, studies en cursussen. We hebben hiervoor een speciale leeromgeving ontwikkeld. Namelijk de Van Lente Academie.”

‘Altijd ruimte voor talent’

Van Lente Academie
De Van Lente Academie bestaat al sinds 2008 en is erkend door SBB. We bieden studieprogramma’s en lesmaterialen aan op bijna alle ROC’s in Gelderland en Overijssel. Uiteraard leiden we ook ons eigen personeel op binnen de academie. Vanaf 2011 heeft ons bedrijf regelmatig prijzen gewonnen voor het beste erkende leerbedrijf van het jaar. Kwaliteit is dus een garantie!

Met actuele trainingen, studie- en praktijkopdrachten garanderen wij dat opleidingen aansluiten op de behoefte van de markt. Ook klanten en externen kunnen gebruik maken van onze leeromgeving. Denk aan NEN-3140 trainingen, storing zoeken of tekening lezen. Of iemand binnenkomt via een bedrijfstraining, een stage of afstudeeropdracht, BOL, BBL of HBO traject, iedereen krijgt altijd individuele begeleiding en de juiste aandacht.

Werken bij Van Lente
Via de academie worden leerlingen en stagiairs (MBO en HBO) aangetrokken, maar ook voor onze klantenteams zijn wij op zoek naar vakvolwassen nieuwe medewerkers. Onze vacatures staan op www.werkenbijvanlente.nl. Maak op een laagdrempelige manier kennis via videoconferencing. Voor vragen bel Van Lente Systeemintegratie op 0570-631218 en vraag naar Monica Ubas.

Bijna 90 jaar Van Lente Systeemintegratie
Van Lente heeft een rijk verleden in de elektrotechniek en industriële automatisering. Bijna 90 jaar houdt Van Lente zich bezig met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van duurzame en complete technische oplossingen op het gebied van industriële automatisering, elektrotechnische installaties, gebouwautomatisering (meet & regeltechniek), brandmeld- en beveiligingssystemen.

Cor de Best, directeur van Van Lente Systeemintegratie: “als hoogwaardig dienstverlener binnen de industrie en gebouwautomatisering helpen we onze klanten van ideevorming tot oplevering. Of dit nu is voor een project of ter ondersteuning van de Technische Dienst (24/7). Wij versterken onze klanten graag op alle gebieden waar onze expertise ligt. We zijn onder andere actief in de maakindustrie, food & feed industrie, water markt en in de gebouw gebonden installaties.”