Stedendriehoek

Alles op het gebied van trouwen

DEVENTER – Op zondag 3 april kan men tussen 11.00 en 17.00 uur bij de Zwarte Silo terecht voor alles wat te maken heeft met trouwen. Ruim dertig lokale en regionale ondernemers presenteren zich hier aan aanstaande bruidsparen. Van bruidstaartenbakkers tot een nanny service, van trouwjurken tot een kapper en van trouwambtenaren tot een aantal fotografen; op de Wedding Fair zijn alle disciplines uit de trouwbranche ruim vertegenwoordigd.

De Wedding Fair wordt georganiseerd door Deventer bruidsfotograaf Peter Lammers: “Om 11.00 uur openen we de deuren. Bij binnenkomst ontvangt elk bruidspaar een goed gevulde goodiebag en staat een welkomstdrankje klaar. Vanaf dat moment kun je een bezoekje brengen aan de lokale en regionale ondernemers. De proeverij zal twee keer plaatsvinden: om 13.00 uur en om 15.30 uur. Aansluitend is er een proeverij van taart en champagne.”

“Voor degenen die hun kinderen meebrengen, is er gezorgd voor opvang, dus je hebt dan zelf alle tijd en ruimte om alles uitgebreid te bekijken. De IJsselNannies staan klaar om jullie kids te vermaken, zodat jullie rustig kunnen struinen op de beurs. De opvang is gratis, wel is het fijn als de kinderen vooraf worden aangemeld. Tijdens de Wedding Fair kun je op elk heel uur een gratis rondvaart maken met de Havensloep Deventer. Per keer is er plek voor twaalf personen. Je kunt jezelf tijdens de Wedding Fair inschrijven voor één van de afvaarten.”

Lokaal en regionaal, daar gaat het om tijdens de Wedding Fair. “Ik vind het belangrijk om met partijen te werken die elkaar kennen, met korte lijnen en van hoge kwaliteit. Juist daarom wil ik al deze partijen bij elkaar brengen zodat (aanstaande) bruidsparen kunnen ontdekken wat er allemaal mogelijk is.” Op de Wedding Fair zal tevens de eerste uitgave van het glossy magazine ‘Trouwen in Deventer’ worden gelanceerd. Voor meer informatie: www.trouwenindeventer.nl