Stedendriehoek

‘Alles draait om aandacht en oog voor detail’

Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel in Deventer en het bijbehorende IJssel Restaurant openen deze week hun deuren. “Volledig tegen de stroom in openen we een nieuw hotel”, vertelt CEO Loes Dingemans trots. “Dit hotel bevindt zich op de mooiste plek van Overijssel en is zonder twijfel een waardevolle toevoeging aan onze Pillows Hotels-collectie.” Met de komst van het nieuwe boutique hotel telt de collectie inmiddels zeven hotels.

Ook in Deventer kunnen gasten het typische Pillows-gevoel tot in detail ervaren. Loes Dingemans vertelt: “Net als bij onze andere hotels draait hier alles om aandacht en oog voor detail. Een plek creëren die beter is dan thuis, die gedachte hebben we bij alles wat we doen.” Een filosofie die de organisatie nauw aan het hart ligt. “Ieder Pillows hotel heeft zijn eigen karakter, maar overal geniet je van de warme en vriendelijke sfeer, van charmante en authentieke panden en eigentijds en elegant design. Onze nieuwste aanwinst in Deventer is gevestigd in een 19e-eeuws monumentaal pand en kent een rijke geschiedenis.”

Uitzicht waar je ú tegen zegt

Het prachtige pand in combinatie met de bijzondere locatie is wat het hotel echt uniek maakt. Het Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel ligt – zoals de naam al doet vermoeden – direct aan de IJssel, waar je uitkijkt op zowel de rivier als op de historische skyline van Deventer. Dat uitzicht is te bewonderen vanuit de hotelkamers, maar ook vanuit de riante serre of vanaf het zonnige terras van het bijbehorende IJssel Restaurant. Hier kun je terecht voor verrassende gerechten, geïnspireerd op Dutch Cuisine en bereid met zoveel mogelijk lokale producten van het seizoen. Naast lunch en diner kunnen gasten ook genieten van een Pillows Afternoon Tea of proosten met een cocktail of een goed glas wijn.

Perfecte plek

Ook in dit Pillows Hotel zijn de kamers met de grootste aandacht ingericht. In alle 29 kamers en suites vind je comfort en ingetogen luxe, met zorgvuldig uitgekozen kunst en heerlijke bedden met zacht bedlinnen van Egyptisch katoen. Ofwel met uitzicht op de IJssel of op het Worpplantsoen, het oudste park van Nederland. Verder heeft het hotel een All day dining menu, een infraroodsauna, een gym en een ruime parkeergelegenheid. Naast hotelkamers heeft het hotel ook verschillende elegant ingerichte salons. Met het enige hotel in Oost-Nederland zo dicht aan het water is het de perfecte plek voor een droombruiloft, inspirerende vergaderingen, private dining en feesten of evenementen van welke aard dan ook.

Voor meer informatie, kijk op www.pillowshotels.com.