Stedendriehoek

Al aan het puzzelen in Deventer?

DEVENTER – De oplossingen stromen inmiddels binnen op de redactie. Steeds meer deelnemers hebben de antwoorden compleet, sturen ze in en maken zo kans op de meest mooie prijzen.

De deelnemers zijn enthousiast: “Ik wist niet dat hier zo veel leuke winkeltjes te vinden zijn. Tijdens de speurtocht zie je ineens winkels die je anders ‘niet ziet’. Net als vorig jaar is het weer een middagje plezier beleven tijdens het winkelen.”
Tot september kun je nog meedoen, dus er is nog even tijd om de antwoorden te vinden. Geniet van de winkels, horeca, historische panden en let tijdens het rondstruinen ook even op de ramen van de deelnemende winkels, bijvoorbeeld in de Walstraat of op de Brink. Hier hangt een poster met de tekst ‘Deelnemer Deventer Puzzelroute’. Speur naar de foto op het A5-display, dat in de winkel is te vinden. Vul het antwoord in op het deelnameformulier dat bij elke deelnemende winkel ligt.
Zijn alle antwoorden compleet? Dan kunnen de antwoorden op diverse manieren worden doorgegeven; app de antwoorden (met uw naw-gegevens) naar John Herbrink (06-50495524), mail naar j.herbrink@stedendriehoek.net en natuurlijk mogen de antwoorden ook worden opgestuurd. Het adres hiervoor is: Uitgeverij Stedendriehoek, Asselsestraat 140, 7311 ET Apeldoorn. De sluitdatum is 1 september 2017.