Stedendriehoek

Aftellen naar Passion Stories

DEVENTER/WILP – Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 december wordt, in navolging van de succesvolle The Passion Deventer, de indrukwekkende muziek- en dansvoorstelling Passion Stories opgevoerd in de Bergkerk te Deventer en Dorpskerk in Wilp. Daar klinkt dan filmmuziek, Marco Borsato en Carl Orff. Met verrassende combinaties in muziek, dans en licht wil de organisatie het publiek raken en inspireren, in vervoering brengen. Of zoals Alex Kuhne, directeur van de Deventer Schouwburg, het vorig jaar zei: ”Wat een geweldige avond. Wat een kwaliteit. Ik heb genoten.”

De muzikanten spelen hierin een belangrijke rol. Niet in het minst doordat Sandra de Bruin als muzikaal leider niet alleen het vijftigkoppig koor dirigeert, maar ook als pianiste het combo leidt. Een muzikale duizendpoot dus. Het vijfkoppige gelegenheidscombo zorgde ook voor de muzikale begeleiding tijdens The Passion Deventer vorig jaar en bestaat uit Michiel Nijs en Darrin Dinsbach op percussie/drum en Gianfranco Medici en Marc Haanappel op respectievelijk gitaar en basgitaar. Dit jaar speelt ook het monumentale orgel een rol in de uitvoering, bespeeld door Reinder Torenbeek. Dansgroep SVS uit Schalkhaar, onder leiding van Rianne Mensink, creëert prachtige beelden bij de muziek.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de Bergkerk op 9 en 10 december. De uitvoering in Wilp op 8 december is bijna ­uitverkocht. Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op de website www.stichtingpassieproducties.nl