Stedendriehoek

Afsluiting seizoenSpelen op de Brink

DEVENTER – “Kom jij zondag 24 september ook lekker buiten spelen op de Brink? Dan is het alweer de laatste dag van het seizoen van Spelen op de Brink. Tijdens deze feestelijke middag kan er van 14.00 tot 16.00 uur lekker gespeeld worden en sluiten we af met een heerlijk ijsje van Talamini. Meedoen is helemaal gratis!” nodigt een woordvoerder van de organisatie alle kinderen uit.

“Terwijl de kinderen spelen, geniet je als ouder lekker op een van de gezellige, verwarmde terrassen. Vrijwilligers van Spelen op de Brink houden wel een oogje in het zeil, maar het is niet de bedoeling dat je de kinderen zonder toezicht achterlaat.”

Ook in 2018 is Spelen op de Brink weer van de partij, iedere woensdag- en zondagmiddag van mei tot en met september. Spelen op de Brink wordt begeleid door een enthousiaste groep vrijwilligers. “Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger mee te helpen, dan horen we graag van je. Stuur een mail naar info@spelenopdebrink.nl.” Meer informatie en de contactgegevens zijn te vinden op de website www.spelenopdebrink.nl