Stedendriehoek

Acht organisaties collecteren voor Oranje Fonds

DEVENTER – De inwoners van Deventer kunnen binnenkort een enthousiaste collectant aan de deur verwachten. Van maandag 22 tot en met zaterdag 27 mei vindt de Oranje Fonds Collecte plaats. Acht stichtingen en verenigingen uit Deventer doen hieraan mee. Met de opbrengsten kunnen zij hun eigen organisatie draaiende houden én steunen zij sociale projecten in Overijssel.

Voor verenigingen en stichtingen is het niet altijd makkelijk om de begrotingen rond te krijgen. Zij zijn afhankelijk van contributies of donaties. Het Oranje Fonds vindt dat zij ieder op hun eigen manier een belangrijke bijdrage leveren aan onze samenleving. Of het nu gaat om een voedselbank, een sportclub of een dorpshuis: al deze organisaties brengen mensen samen, worden gerund door vrijwilligers en zorgen zo dat ons land mooier en socialer wordt. De Oranje Fonds Collecte is er om hen op een laagdrempelige manier steun te bieden.

Deelnemende organisaties
Een overzicht van alle organisaties die in Deventer meedoen met de Oranje Fonds Collecte is te vinden via www.oranjefonds.nl/waar-wordt-gecollecteerd