Stedendriehoek

73e Avondvierdaagse Deventer

DEVENTER – De Stichting Avondvierdaagse Deventer verzorgt dit jaar de 73e editie van de avondwandelvierdaagse. De organisatie hoopt ook dit jaar een groot aantal deelnemers te mogen begroeten; niet alleen de individuele wandelaars en leerlingen van de Deventer scholen, maar ook uit andere groepen van sportieve, educatieve en culturele verenigingen.

De Avondvierdaagse Deventer wordt gehouden van maandag 15 tot en met donderdag 18 mei. Op alle dagen kunnen de individuele wandelaars starten om 18.30 uur: maandag 15 mei vanaf speeltuinvereniging De Driehoek, Rielerweg 110; dinsdag 16 mei bij Koninklijke UD, ’t Schootsveld, David Wijnveldtweg; woensdag 17 mei bij het clubhuis van FC RDC, Bredenhorst 183; donderdag 18 mei bij buurt- en speeltuinvereniging Wijk 16, Zutphenselaan 18. De intocht op 18 mei wordt een gezellige happening. De groepen starten om 19.00 uur bij Wijk 16 voor de intocht. De afstand van ruim 4,5 kilometer wordt gezamenlijk afgelegd en er is geen officiële rust. Een aantal muziekkorpsen begeleiden de wandelaars tijdens de intocht. Burgemeester Andries Heidema gaat de wandelaars op het Grote Kerkhof feestelijk onthalen. Elke dag wordt op de rustplaatsen muziek ten gehore gebracht. Het is ook mogelijk één, twee of drie dagen te lopen, de zogenaamde avondtocht. Hiervoor is een dagmedaille beschikbaar.

 

Wandelaars kunnen zich inschrijven op het startbureau bij de startlocatie; dit is rond 18.00 uur geopend. Telefonische of digitale aanmelding is (nog) niet mogelijk. Voor meer informatie, zie de website www.deventeravond4daagse.jimdo.com of mail naar speeltuindriehoek@concepts.nl