Zorg

Vertel me Gelre over pijnklachten in de heup

APELDOORN – Op donderdag 16 november verzorgt Gelre ziekenhuizen een informatieve avond in de reeks ‘Vertel me Gelre’ over pijnklachten in de heup. Tijdens de bijeenkomst worden behandelmogelijkheden voor pijnklachten in de heup besproken waarbij de heupprothese en scopie centraal staan.

De bijeenkomst is in het auditorium in Gelre Apeldoorn, de inloop is vanaf 18.45 uur met een kopje koffie of thee. Het programma start om 19.30 uur en de avond duurt tot ongeveer 21.00 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan via het aanmeldformulier op de website van Gelre ziekenhuizen via: www.gelreziekenhuizen.nl/over-ons/agenda/bericht/vertel-me-gelre-informatieavond-over-pijnklachten-in-de-heup/ .

Tijdens de avond vertellen dr. Röling en drs. Boesenach over de verschillende behandelingen die mogelijk zijn bij heupproblemen, het hersteltraject en de nazorg bij een orthopedische operatie. Zij gaan hierbij dieper in op de heupprothese, waar zij de voorste en achterste benadering bespreken, en een scopie. Na de presentaties is er gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan met de orthopeden. (Foto: Medische Fotografie Gelre ziekenhuizen)