Zorg

Persoonlijk huidadvies bij De Gezonde Zaak  

APELDOORN – Op vrijdag 22 december is L’Occitane Skincare Expert Tessa van Aken te gast bij De Gezonde Zaak, Koninginnelaan 97.

Tijdens je bezoek zal Tessa een persoonlijk huidadvies geven. Daarnaast is er de mogelijkheid om te genieten van een handmassage. Heb je vragen over je verzorgingsroutine? Tessa geeft je zekerheid rond je keuze voor de juiste producten, afgestemd op jouw specifieke behoeftes. Duur van deze sessie is maximaal 30 minuten. Ook is er de ruimte om producten uit te proberen en vragen te stellen. Verder is er een gratis mini-handverzorging en verrassing na afloop van de sessie. Een gratis afspraak maken kan telefonisch naar 055-5212662 of via WhatsApp naar 06-41822870.

Nog niet bekend met De Gezonde Zaak? Kom dan eens kennismaken. Bij De Gezonde Zaak is er aandacht voor innerlijke en uiterlijke verzorging. Het assortiment bestaat naast voedingssupplementen, huid- & haarverzorging en natuurlijke make-up ook uit noten & zuidvruchten, theeën, cadeautjes met een verhaal en nog veel meer moois. Persoonlijk advies en een uitgebreid assortiment, precies wat je mag verwachten. Je vindt deze gezondheidsadvieswinkel aan de Koninginnelaan 97 in Apeldoorn.