Zorg

Ontmoeting lotgenoten zelfdoding

“Heeft u ook een dierbare verloren door zelfdoding? Weet dan dat u daar niet alleen voor hoeft te staan. Kom dan naar een bijeenkomst van werkgroep NNZG.”

“Werkgroep NNZG staat voor Nabestaan Na Zelfdoding Gelderland en is opgericht door mensen die allemaal iemand hebben verloren door zelfdoding en dus als geen ander weten waar u even behoefte aan heeft. Werkgroep NNZG biedt daarom een ontmoetingsplek voor lotgenoten die in een warme en ongedwongen sfeer ervaringen willen delen en troost kunnen bieden; die niet alleen luisteren, maar ook snappen waar het over gaat omdat zij een soortgelijke ervaring hebben.”

De volgende bijeenkomst, op zaterdag 7 oktober, vindt plaats in De Herberg, Deventerstraat 40 in Apeldoorn. Vanaf 9.30 uur kan men daar terecht. Om 10.00 uur wordt een openingswoord gedaan, daarna is er gelegenheid met elkaar te delen en te bespreken wat ieder bezighoudt. Om 12.00 uur wordt de bijeenkomst afgesloten.

“Indien u even met iemand wilt overleggen of deze bijeenkomst iets voor u is, kunt u contact opnemen met Anja van NNZG. U kunt haar bereiken op 06-51224124. Meer informatie over de activiteiten van Nabestaan Na Zelfdoding Gelderland is te vinden op de website www.nngz.nl.