Zorg

Cliënten Zorggroep Apeldoorn genieten van ritje met arrenslee

Genieten van de sneeuw, herinneringen en verhalen delen en lekker buiten samen de winter beleven! Dat is wat een aantal cliënten van de verschillende locaties van Zorggroep Apeldoorn e.o. op een bijzondere manier deden. Collega’s van het UIT-bureau van de organisatie regelden namelijk een arrenslee waarin cliënten samen met een begeleider een prachtige tocht maken door de natuur van Apeldoorn.

Een week lang is de arrenslee geregeld, om elke dag op een andere locatie een aantal cliënten op te pikken voor een tochtje door de prachtige natuur van Apeldoorn.Cliënten vinden het geweldig’, vertelt één van de collega’s van het UIT-Bureau. ‘De cliënten die al mee zijn geweest, waren ontzettend enthousiast en sommige waren zelfs tot tranen geroerd. Een aantal reacties die we kregen zijn: ‘Ik voel me de koningin.’ ‘Dat ik dit nog mag meemaken.’ ‘Ik wil de must af en de wind door mijn haren voelen.’ ‘Ik wil nog wel een rondje.

Er werden veel foto’s gemaakt door medewerkers en bezoekers en mensen die we onderweg tegen kwamen. Iedereen is zo enthousiast. De komende dagen gaan we nog veel cliënten laten genieten, daar doen we het voor,’ sluit ze enthousiast af.