Stedendriehoek

Zonwering Put kiest voor volledige metamorfose

HEERDE – Bij Zonwering Put in Heerde is de gloednieuwe Luxaflex® Inspiration Shop geïnstalleerd. De inrichting is vernieuwd om nog beter in te kunnen spelen op de specifieke wensen en behoeften van consumenten op het gebied van raambekleding.

Deze nieuwe Inspiration Shop biedt minimaal 25 vierkante meter aan inspiratie en tal van innovaties, waaronder een imposante framebar. De metamorfose staat geheel in het teken van een inspirerende, overzichtelijke en efficiënte presentatie van Luxaflex®-raambekleding.

Presenteren, inspireren en demonstreren

De nieuwe Inspiration Shop in Heerde wordt gekenmerkt door het innovatieve karakter van Luxaflex®; een imposante framebar met scherm en uitneembare productkaders geeft de Inspiration-dealer de mogelijkheid om de diversiteit aan Luxaflex®-producten te tonen aan de consument.

Een voorbeeld hiervan is het innovatieve systeem en de smart home-oplossing PowerView® Motorisaton. Een dealer is in staat om de klant direct te laten zien hoe het slimme systeem werkt en hoe zorgvuldig scènes gecreëerd kunnen worden middels de PowerView® App op smartphone of tablet. Andere bedieningsvormen, materialen en stoffen komen ook uitgebreid aan bod, waarbij lichtbeheersing en visuals in de Inspiration Shop een belangrijke rol spelen. Hiermee kan een dealer een zeer realistische thuissituatie creëren voor de consument.

Totale ervaring en belevenis bieden

“De Inspiration Shop is het perfecte middel om de woonwinkelbelevenis van onze klanten tot een ervaring te maken”, legt Mark Put van Zonwering Put bv uit. “Een inspirerende, overzichtelijke en efficiënte presentatie van de Luxaflex®-producten is daarbij cruciaal. Met onze Inspiration Shop kunnen klanten direct de kwaliteit ervaren en bieden wij het antwoord op elke specifieke klantvraag. Kortom, zeker de moeite waard om een kijkje te nemen en informatie in te winnen. U bent van harte welkom aan de Bonenburgerlaan 13 in Heerde. Magré en Monique staan dan voor u klaar in de showroom om u verder te adviseren en te infomeren. Wij zijn geopend dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 13.30 tot 17.00 uur.”

Voor meer informatie: www.zonweringput.nl