Stedendriehoek

Zomerpakket steuntje in de rug

APELDOORN – Ook dit jaar, júist dit jaar, organiseert Present Apeldoorn de zomerpakkettenactie voor gezinnen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. “Een zomervakantie is lang als je nergens naar toe kunt, geen geld hebt voor een extraatje. Misschien zijn er dit jaar wel meer gezinnen die dit nodig hebben dan andere jaren”, aldus Marloes Pen namens de stichting.

“De zomerpakketten kunnen door iedereen worden samengesteld: gezinnen, bedrijven, een groep vriendinnen – mensen die graag willen en kunnen delen. Als je je hebt opgegeven, krijg je half juni meer informatie over de verdere gang van zaken en dan krijg je ook de gegevens van het gezin waar je een pakket voor gaat samenstellen, zodat je zo gericht mogelijk aan de slag kunt gaan. Wil je de zomer zonniger maken voor een Apeldoorns gezin dat een steuntje in de rug nodig heeft? Geef je dan op vóór 8 juni via onze website presentapeldoorn.nl/home/activiteiten/zomerpakketten.”

Wie nog vragen heeft over de zomerpakkettenactie, kan bellen naar Present (055-5767997). Pen: “Spreek je naam en telefoonnummer in op de voicemail en we bellen dan zo spoedig mogelijk terug. Of mail naar info@presentapeldoorn.nl”