Stedendriehoek

ZomerKriebels heerlijk evenementnvoor het hele gezin

BUSSLOO – Op donderdag 25 mei (Hemelvaartsdag) en vrijdag 26 mei vindt bij Hofstede De Middelburg, Zandwal 1 te Voorst (Bussloo), ZomerKriebels plaats. ZomerKriebels is een woon- & lifestyle-evenement voor het hele gezin, moeders en dochters of lekker met vriendinnen. Een heerlijke middag erop uit!

ZomerKriebels is een combinatie van kijken, doen, proeven, genieten en nieuwe ideeën opdoen. Dé trends op het gebied van home, buitenleven, fashion, beauty en genieten komen hier voorbij.  Zo zijn er demonstraties kleur- & stijladvies, bloemstyling, modern/popart schilderij maken en wood carving. Verder kan men aanschuiven bij leuke kinderworkshops en activiteiten, is er heerlijk eten en drinken, gezellige muziek en zijn er natuurlijk kramen met mooie en (h)eerlijke producten, waaronder het boerenbrood uit de authentieke broodbakoven.

 

Bijzonder is dat de Beestenbus van Ouwehands Dierenpark Rhenen ook aanwezig is. De Beestenbus staat in het teken van de reuzenpanda. Rondom en in de bus is er een avontuurlijk programma waar men alles kan leren over de dieren! Bekijk ook de videoclips van televisieprogramma Ouwehands Dierenpark Jungleclub en beleef de avonturen van Bamboo Bill en zijn avonturiersvrienden.

 

De openingstijden zijn donderdag 25 mei van 11.00 tot 18.00 uur en vrijdag 26 mei van 11.00 tot 18.00 uur. De entreeprijs bedraagt €4,50 per persoon (inclusief een kopje koffie of thee), kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Parkeren is ook gratis. Volg het evenement ook op Facebook.com/Zomerkriebels Bussloo