Stedendriehoek

Zomeractiviteiten bij Stichting ‘kLEEF!

De zomermaanden betekenen voor het inloophuis van Stichting kLEEF! aan Vosselmanstraat 4 iets andere openingstijden. In de maanden juli en augustus zijn ze op werkdagen ’s ochtends geopend van 9.30 tot 13.00 uur.

Een aantal activiteiten gaan door, zijn qua tijd of dag aangepast of worden extra georganiseerd. “Deze zomer zijn wij de ochtenden geopend voor onder andere een individueel gesprek, spreekuur, massage, schilderen, wandelen, bewegen, yoga of om bij te praten met een gastvrouw/gastheer. Graag vooraf even een afspraak maken. Dit kan via info@stichtingkleef.nl of bellen naar telefoonnummer 055-5762676. Vanaf maandag 6 september is ons huis op maandag, dinsdag en donderdag ook ´s middags weer geopend.”

Gespreksgroep jonge moeders met kanker

Bij Stichting ‘kLEEF! – inloophuis voor mensen die zelf kanker hebben (gehad) of met deze ziekte worden geconfronteerd – komt regelmatig de vraag binnen of er meer jonge moeders zijn met kanker. Mensen geven aan behoefte te hebben aan het uitwisselen van ervaringen. Denk aan vragen over bijvoorbeeld het gezin, relatie, werk of emoties. Misschien heb jij ook de behoefte om anderen te ontmoeten die in dezelfde situatie zitten. Dan ben je meer dan welkom. “Binnenkort starten we bij Stichting ‘kLEEF! een gespreksgroep voor jonge moeders om onder professionele begeleiding met elkaar ervaringen uit te wisselen.

Heb je interesse? Laat het ons weten. Mail dan naar info@stichtingkleef.nl of bel naar telefoonnummer 055-5762676 van Stichting ‘kLEEF!” 

Yoga

Yoga is een praktische methode om je lichaam soepel te maken en je gedachten tot rust te brengen. In een yogales beweeg je op een rustige, verantwoorde en ontspannen manier met aandacht voor wat je voelt en ervaart. Je leert spanningen los te laten, en te luisteren naar de wijsheid van je lichaam. Door het uitvoeren van lichaamshoudingen, ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen verbeter je zelf je houding en helpt het dat je je weer wat energieker voelt. Yoga is bedoeld voor iedereen, ongeacht leeftijd of lichamelijke bewegingsmogelijkheden. De lessen zijn zo opgebouwd dat je mee kan komen op jouw unieke manier binnen je eigen mogelijkheden en grenzen. In de lessen staat jouw persoonlijke ervaring centraal.

Fietsen

“We gaan deze zomer nu ook fietsend eropuit bij Stichting ‘kLEEF!: met een kleine groep op een ontspannende manier de omgeving van Apeldoorn verkennen. Iedereen kan meedoen, van beginners tot gevorderden. “We starten vanaf ons inloophuis met een kop koffie/thee waarna we gaan fietsen. De kosten zijn €2,- per keer. Deze activiteit is elke woensdagochtend om 09.30 uur.”

Huishoudelijk medewerker

De stichting faciliteert tal van activiteiten. Dat doen zij met een team van medewerkers en dat team is toe aan uitbreiding. “Wij komen graag in contact met een enthousiast iemand die samen met ons wil zorgen voor een schoon en gastvrij inloophuis. Ben je woonachtig in Apeldoorn of omgeving en drie uur per week beschikbaar? Neem dan contact met ons op. Het betreft een betaalde functie met ingang van 1 september 2021.”

Voor informatie over Stichting ‘kLEEF! en alle activiteiten, zie: www.stichtingkleef.nl of bel naar 055-5762676. Je kunt de stichting ook volgen op Facebook en Instagram.