Stedendriehoek

Zin om te bewegen in de buitenlucht?

APELDOORN – “Er zijn veel manieren om fit te worden en af te vallen, maar sommigen zijn gewoon leuker, zoals Zumba”, aldus Anouk Smits van Stimenz. “Deze zomer kun je in een gezellige sfeer kennis maken met deze sport of lekker door blijven sporten.”

Zumba combineert fitness met dansen. Bij deze groepsles train je je hele lichaam op vrolijke Latijns-Amerikaanse muziek. Plezier staat voorop, waardoor je niet eens door hebt dat je aan het sporten bent. De les is voor jong en oud en je hoeft geen danser te zijn om mee te kunnen doen.

Mheenpark
Op de dinsdagen 11, 18 en 25 augustus is het Mheenpark de locatie. De tijd is van 20.00 tot 20.50 uur. Er wordt verzameld bij de hoofdingang van Sporthal Mheenpark.

Matenhof
Op de woensdagen 12, 19 en 26 augustus is De Matenhof de locatie. De tijd is hier van 19.00 tot 19.50 uur. De verzamelplek is de achterkant van het woonzooncentrum, aan de Warenaargaarde 775. Trek comfortabele kleding en sportschoenen aan, neem een handdoek en een flesje water mee.

De prijs is 3 euro per les (contant en gepast betalen). Voor meer informatie en opgeven: e-mail a.smits@stimenz.nl  of telefoon 06-41831463. Je dient je van te voren op te geven bij Anouk Smits. De lessen vinden buiten plaats en gaan alleen door bij droog weer. De lessen zullen op 1,5 meter afstand plaats vinden. Je kunt alleen deelnemen als je geen gezondheidsklachten, gerelateerd aan corona, hebt.

Deze Zumbalessen zijn een onderdeel van het Stimenz zomerprogramma. Kijk voor het hele zomerprogramma op: www.veiligsporten.nu/activiteiten