Stedendriehoek

Zero55-Festivalnop Stationsplein

APELDOORN – U heeft de auto ongetwijfeld al door Apeldoorn en de wijde regio zien rijden. Organisator Julius maakte inwoners van de stedendriehoek bekend met zijn dansfeest Zero55-Festival, woensdag 26 april op het Stationsplein in Apeldoorn.

Vanaf 18.00 uur barst daar de eerste editie van dit festival los. Top-dj’s uit het hele land, maar ook uit Apeldoorn zelf, tonen dan tot donderdag 27 april (Koningsdag) 01.00 uur hun grote kwaliteiten.
Het dansfeest wordt verzorgd door het bedrijf Yazz-productions bv van Julius en is bedoeld voor iedereen van 16 jaar en ouder. Hij is enorm verguld met de geweldige line-up bij de primeur van zijn festival. “De bezoekers kunnen genieten van en dansen op de muziek van de grote namen uit het dj-circuit. Wat te denken van DJ Miss Faith, DJ Dyna, DJ Marceles, DJ Moortje, Manuel & Géza, DJ Vibe en DJ’s PlayHeart? Ik heb er zelf al ongelooflijk veel zin in”, aldus Julius. “Verbindende factor tussen deze top-dj’s is onze host JPack MC, die de Apeldoorners ongewijfeld nog wel zullen kennen van Feestdjruud!”