Stedendriehoek

Zero55-Festival nieuwnnApeldoorns evenement

APELDOORN – De gemeente Apeldoorn is een geweldig evenement rijker. Woensdag 26 april vindt op het Stationsplein de eerste editie van het Zero55-Festival plaats. Voor de organisatie tekent het bedrijf Yazz-productions bv van Julius Pattimukaij. Met zijn andere bedrijf Q-techs werkt hij al vele jaren mee op technisch vlak aan wereldwijde evenementen zoals Sensation, André Rieu en andere grote feesten en festivals.

Julius kijkt reikhalzend uit naar de primeur van het dansfeest Zero55-Festival. “We zijn als organisatie al lekker op weg. Voor ons is het de eerste keer dat we zelf de organistatie verzorgen. De leveranciers voor het festival zijn bekend. Met de line-up van het festival zijn we volle bak bezig; die maak ik later bekend. Wel kan ik al melden dat in ieder geval DJ en producer Miss Faith (zie foto) op ons evenement komt draaien. Zij is enorm populair op partyeiland Ibiza.” Het nieuwe festival begint 26 april om 18.00 uur en loopt door tot donderdag 27 april (Koningsdag) 01.00 uur. “Wij garanderen een mooi programma met landelijk bekende dj’s en lokaal talent. Het wordt een leuk en gevarieerd muzikaal programma.“
En een mooi festival neerzetten, dat kun je gerust aan Q-Techs overlaten. Al jaren zorgt dit bedrijf uit Wenum-Wiesel er mede voor dat grote (inter)nationale evenementen als Tomorrowland en Sensation, maar dichter bij huis bijvoorbeeld ook het Drakenboot Festival, tot een succes worden. “Onze insteek is uiteindelijk om vier feesten per jaar te organiseren binnen Apeldoorn, telkens met een andere invulling qua activiteiten en ook op muziekgebied. Voor ieder wat wils dus”, aldus Julius. “Maar we beginnen dus met dit prachtige dance event. Ik heb er veel zin in en beloof de Apeldoorners een spetterend feest!”