Stedendriehoek

WW Trading viert 15-jarig jubileum met 15% korting

APELDOORN – WW Trading, een toonaangevende kampeerwinkel met drie locaties in Nederland, markeert een belangrijke mijlpaal: het bedrijf viert zijn vijftienjarig bestaan. Ter ere van deze gelegenheid biedt WW Trading gedurende de hele maand september 15% korting op bijna alle producten in de winkel (uitgezonderd gasflessen en gebruikte artikelen).

Breed scala aan kampeerbenodigdheden

WW Trading is al jarenlang de go-to bestemming voor kampeerliefhebbers in Nederland. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan kampeerbenodigdheden, waaronder caravans, campers, huishoudelijke en technische apparatuur, toiletvloeistoffen, jerrycans, haringen, dakluiken, pannen en kastsluitingen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe of nette gebruikte onderdelen, WW Trading heeft het allemaal en beschikt zelfs over een eigen sloperij.

Afscheid van Dinie, welkom aan Milton

Als onderdeel van het jubileumfeest neemt WW Trading afscheid van een gewaardeerde medewerker, Dinie, die met pensioen gaat. Op zaterdag 23 september is iedereen van harte welkom om afscheid te nemen van Dinie en haar jarenlange toewijding aan het bedrijf te erkennen. Tijdens dit evenement kan men genieten van een kop koffie en een stuk taart.

Daarnaast verwelkomt WW Trading ook een nieuwe medewerker, Milton Kluivert, die klaar staat om klanten van deskundig kampeeradvies te voorzien.

Drie locaties voor jouw gemak

Met drie locaties verspreid over Nederland heeft WW Trading zijn aanbod uitgebreid om aan de behoeften van elke kampeerliefhebber te voldoen. Jimmy Wijngaards, mede-oprichter, staat klaar op de locatie in Brummen, waar voornamelijk oudere caravans te vinden zijn. Vader Herman Wijngaards verwelkomt je graag in de winkel in Apeldoorn, waar hij enthousiast de nieuwste caravans en campers toont. Voor een uitgebreide showroom met nieuwere modellen kun je terecht in Bosschenhoofd.

Bovendien kan men een oude caravan gratis en door heel Nederland laten ophalen. Ook voor de afvoer van uw oude vouwwagen kunt u bij WW Trading terecht. Tweedehands onderdelen zijn ook verkrijgbaar en mocht uw caravan naar het buitenland moeten, dan kan WW Trading ook zorgen voor exportdocumenten. Jimmy: “Iedereen die zijn caravan wil verkopen, kan ons bellen. Wij halen de caravan gratis op, ook sloopcaravans. Dit betekent dat liefhebbers dus bij ons ook een goede occasion kunnen kopen.”

Internationale erkenning

WW Trading heeft niet alleen een sterke reputatie in Nederland opgebouwd, maar Jimmys caravans en campers zijn ook regelmatig te zien op televisie, in Nederlandse series en films. Bovendien worden hun producten wereldwijd geëxporteerd, wat getuigt van de hoge kwaliteit en internationale aantrekkingskracht van hun aanbod.

Voor meer informatie over het jubileumfeest, het assortiment of het plannen van een bezoek, nodigen wij u uit om contact op te nemen met WW Trading.

WW Trading is gevestigd aan Molenmakershoek 2 in Apeldoorn. Telefoon 055-5336072, e-mail info@ww-trading.nl, website ww-trading.nl. De openingstijden zijn maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.