Stedendriehoek

Workshop ‘Gospel zingen met dirigent André Bijleveld’

APELDOORN – Ritme, soul, passie, zingen en swingen is een mooie omschrijving voor deze unieke gospelworkshop die je kan meebeleven op dinsdagavond 12 september in De Hofstad, in Apeldoorn. Vereniging The Young Church Singers maakt deze workshop mogelijk, omdat ze graag zangers en zangeressen enthousiast maakt om te komen zingen bij één van de twee gospelkoren: The Young Church Singers en Next Generation.

Zangervaring niet nodig
Deze gospelworkshop is voor iedereen vanaf 18 jaar. Zangervaring is niet nodig. Je enthousiasme en inzet maken het vast en zeker een onvergetelijke ervaring. Onder begeleiding van André Bijleveld, die ook dirigent is van de bekende formatie Gospel Boulevard, studeer je tijdens de workshop swingende gospelnummers in. En je ontvangt handige zangtechniektips. Zo maak je kennis met de swingende, passievolle gospelmuziek. De gospelworkshop start om 19:00 uur en duurt tot 21.30 uur.

Stemtest doen?
Na de gospelworkshop mag je, als je wil, een stemtest doen. Slaag je voor de stemtest, dan ben je automatisch toegelaten en kun je lid worden van gospelkoor The Young Church Singers of Next Generation. Beide koren repeteren altijd op dinsdagavond in De Hofstad, in Apeldoorn.

Aanmelden
Deelname aan de gospelworkshop is gratis. Het aantal plaatsen voor de workshop is maximaal 30. Dus meld je snel aan via de YCS website op https://www.ycs.nl/workshop.