Stedendriehoek

‘Word fit en have fun’

TWELLO/DEVENTER – Met de overname van Wenters Sports Club is Sportcentrum Fit & Fun zijn derde locatie rijker. ‘Word fit en have fun’ is het motto van de sportschool in Deventer, Eerbeek en nu dus ook Twello. Lars (rechts) en Ronald zijn de eigenaren van het sportcentrum.

Lars: “Wij willen op onze nieuwe locatie in Twello de komende tijd het Fit & Fun-concept doorvoeren, waarbij de sporters zeker gewoon kunnen blijven genieten van de faciliteiten die wij hebben en de activiteiten die worden verzorgd. De lessen die hier worden gegeven, zullen gewoon door blijven gaan. Ook de afslankchallenge die door onze voorgangers is ingezet, wordt uiteraard gewoon gegeven: een programma van een aantal weken waarbij de deelnemer zijn doel gaat halen.”
Van squash tot fitness tot zonnebank
De sportschool in Twello heeft goede faciliteiten. Zo zijn er ruime zalen waar groepslessen worden gegeven, squashbanen waar je je volledig kunt uitleven, zonnebanken en natuurlijk veel mogelijkheden voor fitnesstraining. “Wij bieden lessen van Les Mills. Deze zijn van hoge kwaliteit en datzelfde geldt voor de instructeurs. Zij worden elke drie maanden getraind en blijven zo altijd op de hoogte van alle nieuwigheden. Daarnaast geven wij ook freestyle-lessen, waarbij wij garanderen dat deze ook van hoge kwaliteit zijn.”
Bij Fit & Fun worden deelnemers goed begeleid. “Wij hebben een klantvolgsysteem en wij werken het liefst op afspraak. Contact houden, dat is erg belangrijk. Komt iemand een tijdje niet sporten, dan proberen wij te achterhalen wat de reden is. Is de motivatie even weg? Kunnen wij helpen met iets? Misschien heeft degene wel een gebroken been; dan passen wij tijdelijk de contributie aan. Op deze manier willen wij iedereen laten sporten met veel plezier en het een onderdeel van je leven laten zijn.”
Fit & Fun Twello is te vinden aan Jachtlustlaan 3, telefoon 0571-274843. (Foto: Berry Zwakenberg)