Stedendriehoek

Word de koning van het biljart met een keu van Raymond Ceulemans

Dat de coronacijfers steeds gunstiger worden en alle maatregelen steeds verder worden versoepeld, is ook goed nieuws voor alle biljartliefhebbers. Want de cafés, buurthuizen en verenigingsgebouwen mogen hun gasten weer als vanouds verwelkomen. Bent u ook een beoefenaar van dit wereldwijd geliefde spel? Of u nu een beginnende speler, een door de wol geverfde biljarter of een professionele beoefenaar bent, u hebt het samenspel met andere spelers ongetwijfeld gemist. Wilt u de draad weer oppakken en optimaal uitgerust uw comeback maken op de biljartclub?

Met nieuwe biljartballen, keuaccessoires en een goede biljartkeu, is de kans groot dat u het komend seizoen de koning wordt van het carambolebiljart. Al deze artikelen bestelt u snel en eenvoudig in de mooie en overzichtelijke webshop van De Biljartshop.

Onmisbaar element
Veel biljarters stellen zichzelf de vraag: welke biljartkeu past bij mij? Logisch, aangezien een biljartkeu een onmisbaar element is om het spel goed te kunnen spelen. Of u nu beginner, professional of expert bent, de biljartkeu die voldoet aan uw persoonlijke wensen vindt u gegarandeerd bij De Biljartshop. Als u een keu koopt, zijn het gewicht en de lengte belangrijke factoren om rekening mee te houden. Een biljartkeu meet maximaal 150 cm en het gewicht varieert tussen de 480 en 510 gram. U kunt uw favoriet eenvoudig online bestellen nadat u de biljartkeu op deze criteria hebt geselecteerd. Binnen carambole bestaan er uiteenlopende spelvormen, zoals: honderden, driebanden, librebiljart, tien over rood en bandstoten. Voor iedere spelvorm is er een complete keu van goede kwaliteit.

Mister 100 keus
De Biljartshop is leverancier van tal van populaire merken, waaronder Raymond Ceulemans. Dit merk dankt zijn naam aan de wereldberoemde biljartlegende uit België. Raymond Ceulemans kent u waarschijnlijk ook wel als Mister 100. Een koosnaam die hij verwierf toen hij zijn honderdste zege op zijn naam zette. Het merk Raymond Ceulemans biedt iedere biljarter producten van topkwaliteit om te kunnen uitblinken. De Raymond Ceulemans-biljartkeus staan bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en om hun uitstraling. Iedere keu is voorzien van de handtekening van de veelvoudig kampioen. Met een keu van Raymond Ceulemans hebt u een prachtig product in handen en valt u zeker op. Wanneer gaat u weer van acquit?