Stedendriehoek

Winnaars Apeldoorn Business Awards 2022

APELDOORN – Tijdens de Award Night van de Apeldoorn Business Awards op 13 oktober, kreeg het bedrijfsleven van Apeldoorn een podium in een volledig uitverkocht Theater & Congres Orpheus.

Na een uitgebreide selectieprocedure heeft de jury uit de drie genomineerden per categorie de winnaars bekendgemaakt. De winnaars in de verschillende categorieën zijn:

Starters: Herenboeren Wenumseveld

Detailhandel: Autobedrijf Boks

Groothandel en Dienstverlening: Albert van de Scheur

Toerisme en Horeca: Sizzles at the Park

Industrie en Technologie: BBA Pumps

Maatschappelijke organisaties: Orpheus

Publiekprijs met 2370 stemmen
Ook het Apeldoornse publiek kon de afgelopen weken zijn stem uitbrengen via de website. En er is massaal gestemd. De stemmen zijn officieel geteld en uiteraard nog eens herteld. De winnaar van de felbegeerde Publieksprijs is Wolfwinkel Groentechniek met maar liefst 2370 stemmen.

Feest!
Uiteraard werd de avond weer groots afgesloten. De 10-koppige Hermes House Band zorgde voor muziek in de foyer en tot in de late uurtjes knalden zij door. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde vijfde editie.

Daarom Apeldoorn Business Awards
De Apeldoorn Business Awards is in het leven geroepen om Apeldoornse bedrijven een groter podium te geven. Want Apeldoorn heeft prachtige bedrijven, met passie, lef en visie. Bedrijven die zichzelf elke dag proberen te verbeteren. Dat verdient op z’n minst één keer per jaar een podium tijdens de Award Night.