Stedendriehoek

Winkelen in Deventer vanuit je luie stoel

DEVENTER – Steeds meer winkels sluiten zich aan bij het initiatief www.bezorgenindeventer.nl. Winkels en horeca hebben de handen ineen geslagen. Winkelen in Deventer kan dus gewoon vanuit je luie stoel. 

Vanwege het coronavirus zijn veel mensen aan huis gebonden en restaurants zijn gesloten. Deventer ondernemers hebben de handen ineen geslagen met een creatieve oplossing. Heb je thuis iets nodig uit de winkel of zin in lekker eten? De Deventer Binnenstad komt naar je toe! Winkels en restaurants bezorgen bij jou thuis. Om mensen die thuis zitten te helpen, om voorraden niet te hoeven weggooien en om de inkomstenverliezen van ondernemers te verkleinen.

Hoe werkt het?

  • Kies uit winkels of horeca en bekijk welke ondernemer aanbiedt om de producten, eten of drinken bij je thuis te bezorgen.
  • Via de website, telefonisch of via mail kun je bestellen bij de ondernemers.

Er komen dagelijks nieuwe aanbieders bij!

Winkels in Deventer geopend
Heb je geen gezondheidsklachten en iets nodig uit de winkel? Een aantal winkels is geopend. Bezoekers zijn van harte welkom, maar we vragen wel iedereen om de hygiëneregels van het RIVM in acht te nemen. Sommige winkels hebben hun openingstijden aangepast, dus check voordat je op pad gaat even het meest actuele nieuws op: www.deventer.info