Stedendriehoek

Winkelcentrum Oranjerie klaar voor zomervakantie

De zomervakantie is begonnen. Omdat we met z’n allen veel meer thuis blijven of vakantie in eigen land vieren, is het goed om alvast wat leuke uitjes op de agenda te zetten. Wat te denken van een dagje shoppen in Apeldoorn?

Dit begint bij Winkelcentrum Oranjerie. Midden in het centrum vind je deze comfortabele, overdekte hotspot om te winkelen bij onder andere Bever, Hema, Mango, TK Maxx, New Yorker en nog vele anderen. Bij Bakker Bart en backWERK loop je binnen voor een verse koffie of gezonde lunch. Nieuw in Oranjerie is Okay Fashion & Jeans, dé winkel op jeansgebied voor dames en heren. Je vindt de nieuwe store op de begane grond naast Just a Joke. De winkel wordt wekelijks aangevuld volgens de laatste modetrends.

Verblijf je deze zomer wat langer in Apeldoorn en omgeving en is het lekker weer? Ontdek de omgeving dan eens per fiets. In Winkelcentrum Oranjerie kun je deze namelijk gratis en bewaakt parkeren in de fietsenstalling. Ook de Hoge Veluwe, Apenheul en Paleis het Loo zijn prima per fiets te bezoeken. Er is genoeg te doen in de omgeving. Worden er zomerse buien voorspeld en kom je liever met de auto? Er zijn maar liefst 500 parkeerplaatsen in de Q-Park garage Oranjerie.

Overdekt, comfortabel en veilig winkelen volgens de coronamaatregelen van het RIVM doe je in Winkelcentrum Oranjerie. De afgelopen jaren onderging het winkelcentrum een indrukwekkende transformatie en sinds 2019 is Oranjerie weer volledig geopend voor publiek.