Winacties

‘Wintercircus het mooiste cadeau voor de kerst’

APELDOORN – Van dinsdag 24 tot en met maandag 30 december vindt het Wintercircus Apeldoorn wederom plaats aan De Voorwaarts. Dit spectaculaire circus is 26 jaar geleden opgericht door Wim Zomer uit liefde voor het circus. Sinds enige jaren wordt het geleid door Emmanuel Horwood en zijn team.

“We hebben een programma van het hoogste niveau”, vertelt Annemarie Ruis (algemene organisatie, evenementen en sales). “Emmanuel heeft hierbij de grote nummers toegevoegd.” Dit jaar is er weer vol passie en enthousiasme een spectaculair programma van ruim twee uur samengesteld. “We hebben verbazingwekkende illusies van Jimmy Saylon, de ongeziene vrije val van Sergey Novikov, hoofd-op-hoofdacrobaten, grappige honden, intelligente ezels en bontgekleurde papegaaien. Exclusief en een primeur in Europa zijn de diabolo’s die met razende snelheid door de piste vliegen. Clown Berty Balder (zie foto) is er voor de gulle lach en het zevenkoppige live orkest – onder leiding van Tino Aeby – maakt de unieke sfeer. Menig circus bezuinigt hierop, maar wij breiden juist uit!” Voor aanvang van de show is de spotlight gericht op het Jeugdcircus Apeldoorn. “We bieden jong talent graag een podium. Misschien worden ze hierdoor enthousiast om het circus in te gaan.”

Een dagje uit

Het Wintercircus moet een dagje uit zijn. Daarom wordt er intensief gewerkt aan catering en hospitality. “De afgelopen jaren zien we een flinke groei in bezoekersaantallen. Wij ontvangen hen graag in een sfeervolle en gastvrije foyer, waar de bezoekers voorzien worden van een hapje en drankje. Daarom zijn we dit jaar een samenwerking aangegaan met de familie De Jager. Zo kan de horeca verder uitbreiden en kunnen we voldoen aan alle wensen met betrekking tot catering. Voor volgend jaar staat de uitbreiding van speeldagen op de planning, om iedereen een stoel te bieden en van onze voorstellingen te kunnen laten genieten.”

Spaar- en winactie

Om het circus voor iedereen toegankelijk te maken, kan men er op verschillende manieren met voordeel heen. Tot en met dinsdag 17 december kan bijvoorbeeld bij Jumbo van de Bunt en Jumbo Wiegmans gespaard worden voor een fikse korting. Bij iedere 10 euro aan boodschappen en bij aankoop van geselecteerde actieproducten ontvangt de klant een Wintercircusspaarzegel. Plak deze zegel op een spaarkaart, bij 12 zegels is de spaarkaart vol; wissel deze in voor een kortingsvoucher en ga voor slechts 10 euro naar het Wintercircus.

Als mediapartner mag Nieuwsblad Stedendriehoek bovendien de lezers weer verrassen met een mooie winactie. Deze wordt anders vormgegeven dan bij vorige edities: je mag namelijk iemand anders hiervoor opgeven. “Het Wintercircus Apeldoorn is het mooiste cadeau voor de kerst. Wie gun jij dit uitje? Mail vóór maandag 9 december 2019 naar winactie@stedendriehoek.nl en misschien win jij wel twee kaartjes!”

Bel voor meer informatie over het Wintercircus naar 085-2030098 of kijk op de website wintercircusapeldoorn.com