Winacties

Win vrijkaarten voor Pasar Malam Arnhem

ARNHEM – Stichting Stellar organiseert al meer dan 25 jaar succesvolle Pasar Malams in het hele land. Dit jaar is, voor de tweede maal, de mooie en bijzonder geschikte culturele locatie Eusebiuskerk, Kerkplein 1, het thuishonk van dit evenement, met als thema ‘Een korte vakantie in Azië’. De Pasar Malam wordt gehouden van vrijdag 24 tot en met zondag 26 maart.

Deze Pasar Malam is de grootste Aziatische markt in de regio Arnhem. Meer dan 45 standhouders bieden producten en gerechten uit vele Aziatische landen aan, zoals Indonesië, de Molukken, Thailand, India, Maleisië, de Filipijnen en China. Een bezoek aan deze Aziatische markt biedt een tropische belevenis voor het hele gezin. Vandaar het thema ‘Een korte vakantie in Azië’.
Naast de tientallen standhouders is er een fantastisch podiumprogramma met meer dan 60 artiesten, wat garant staat voor bijna non-stop entertainment. Dit jaar is Stellar Events er in geslaagd het befaamde Indonesische orkest Krontjong Jaya Buana naar Nederland te halen.
In de Eusebiuskerk is de mogelijkheid de toren te ‘beklimmen’. Vanuit deze toren heeft men een magnifiek uitzicht over de stad Arnhem naar alle kanten. Dit jaar biedt de organisatie, in samenwerking met de Stichting Eusebius, de mogelijkheid om met een combikaartje à €10,- zowel de Pasar Malam als de toren te bezoeken.
De openingstijden zijn: vrijdag 24 en zaterdag 25 maart van 13.00 tot 22.00 uur en zondag 26 maart van 12.00 tot 19.00 uur. De entreeprijs bedraagt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar €7,50, volwassenen 65+ (met legitimatie) betalen €6,-, kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree. Bezoek voor meer informatie en het gedetailleerde programma de website www.stichtingstellar.nl 

Mailactie met vraag
Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek die kans willen maken op vrijkaarten voor de Pasar Malam, kunnen uiterlijk woensdag 22 maart 12.00 uur een mail sturen naar info@tjampoer.nl . Zij dienen daarin antwoord te geven op de volgende vraag:
Martabak is… A: een vervoermiddel in Indonesië, B: een gerecht, C: de hoofdstad van Sumatra, D: een Indisch grapje.
De hoofdprijs bestaat uit twee toegangskaarten met een dinerbon voor twee personen. Daarnaast zijn er vier sets van twee toegangskaarten. De prijswinnaars ontvangen een e-mail met informatie op donderdag 23 maart. De prijswinnaars worden tevens vermeld op de website www.tjampoer en www.stichtingstellar.nl