Winacties

Win een speelkleed van Apeldoorn

Hoe leert jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje Apeldoorn kennen? Die gaat natuurlijk spelen met het speelkleed van zijn eigen stad. Na een succesvolle lancering van diverse speelkleden is nu ook Apeldoorn op de kaart gezet door het bedrijf City-Play. Geen oubollig, saai speelkleed meer bij je thuis, maar een leuk, leerzaam en herkenbaar speelkleed met meer dan 25 iconen en de kleinste details uit Apeldoorn. Je blijft er naar kijken!

“Hoe gaaf is het om als kind op te groeien met je eigen stad?! Spelenderwijs leer je de hotspots van Apeldoorn kennen. Spelen in het klimbos, klimmen met de apen in de Apenheul en door naar de Julianatoren. Hierna race je via de Oranjerie langs de bioscoop om daarna de dag af te sluiten bij het kinderparadijs Malkenschoten. Het kan allemaal op het speelkleed van Apeldoorn”, aldus Roy Verduyn, mede-eigenaar van City-Play. “Met alle iconen van de stad is het een informatief maar ook superleuk speelkleed. Leerzaam voor de kids en herkenbaar voor de ouderen. De eerste speelkleden van Apeldoorn zijn al te bestellen als preorder (www.speelkleed.nl). Zolang de voorraad strekt, want het moet een uniek item blijven.”

Het speelkleed is 115 x 175 centimeter groot, heeft een anti-slip onderzijde en is zacht van boven, makkelijk schoon te houden en het materiaal is recyclebaar. Bovendien is het geschikt voor vloerverwarming. “Ben je niet tevreden, dan mag je gewoon gratis retourneren. City-Play is erkend door Trusted Shops, waardoor je verzekerd bent van een veilige en betrouwbare aankoop. Wij werken bovendien ook graag samen met lokale winkeliers die het speelkleed aan hun klanten kunnen aanbieden, dus we horen graag van hen!”

Van ieder kleed wordt een lokaal doel gesteund. Er gaat €1,- per kleed naar het goede doel, veelal het (kinder)ziekenhuis van de stad.

“Het is leuk en fijn om een glimlach op een kind zijn gezicht te kunnen toveren, daar krijgt ons team voldoening van”, aldus Verduyn.

Voor meer informatie: www.speelkleed.nl/alle-speelkleden/speelkleed-Apeldoorn

Winactie

Nieuwsblad Stedendriehoek mag één speelkleed verloten onder de lezers. Die dienen uiterlijk woensdag 10 maart te reageren via e-mail naar: winactie@stedendriehoek.nl