Winacties

Olav Mol maakt pitstop bijnPremium Motors in Apeldoorn

APELDOORN – Zaterdag 17 december is de Formule 1-specialist Olav Mol te gast bij Premium Motors aan de Steenbokstraat 27 in Apeldoorn. Tijdens dit bezoek, tussen 12.30 en 14.00 uur, komt hij zijn nieuwe boek ‘F1 2016, wat een jaar!’ signeren. Om helemaal in de stemming te komen, is van 10.00 tot 12.00 uur een race-simulator beschikbaar voor de liefhebbers.

Deze actie is een initiatief van Primera Westra en Premium Motors. Een uniek samenwerkingsverband waarbij twee ondernemers de handen ineen hebben geslagen om een leuke dag voor Formule 1-fans te organiseren.

Door je van tevoren aan te melden, maak je kans op een Meet & Greet met Olav Mol. Formule 1-fans kunnen het boek reserveren en zich aanmelden in de winkels van Primera Westra of via de website van Premium Motors. Het is ook mogelijk om de boeken van Olav Mol via de website van Premium te reserveren. Naast het boek ‘F1 2016, wat een jaar!’, dat verkrijgbaar is vanaf 16 december, verschenen eerder dit jaar nog twee boeken van Olav Mol: ‘Een leven met Formule 1’ en ‘Grand Prix Retro’. De boeken kosten €15,- per stuk.

Primera Premium Decemberactie
“Koop je in december een boek bij Primera Westra, dan krijg je daarbij een Premium actiekaart waarmee je kans maakt op een weekend gratis motorrijden of, als je nog geen rijbewijs hebt, vijf motorrijlessen”, vertelt Lenie Mulder van Premium. Je vindt Primera Westra op de winkelcentra Mercatorplein en Ordenplein in Apeldoorn en in Ugchelen.

Lezersactie Stedendriehoek
Stedendriehoeklezers die (een extra) kans willen maken op een Meet & Greet of op één van de drie boeken die Uitgeverij Stedendriehoek mag weggeven, kunnen een e-mail sturen naar redactie@stedendriehoek.net o.v.v. Olav Mol en de NAW-gegevens. Voor meer informatie, zie de website www.premiummotors.nl