Winacties

Nazomerse smaak- en sfeermakers

Heerlijk ‘nazomeren’ op Spirit of Winter? Dat kan dit jaar. Want Spirit of Winter is niet in november, maar opent al op woensdag 29 september haar poorten. “Stel je voor: weer heerlijk te kunnen flaneren langs mooie stands, een koffietje doen op een terras of een inspirerende workshop te bezoeken en dat misschien bij de temperaturen en kleuren van een Indian Summer”, aldus organisator Wim van Eendenburg van Estate Events bv.

“In de lanen van Paleis Het Loo tonen onze specialisten het beste van wat ze in huis hebben. Smaakmakers met culinaire verrassingen, sfeermakers met trendy huis- en tuinverfraaiers, trendsetters met ‘fashion musthaves’, van eigen ontwerp tot ‘handmade’ en nog veel meer.” Lezers van deze krant maken kans op vrijkaarten.

Inspiratie voor de feestdagen

Wim van Eendenburg: “Ga lekker lunchen in het restaurant van Paleis Het Loo, de Prins Hendrik Garage, of neem voor de lekkere trek een vers gemaakte snack bij een van de Foodtrucks.” Spirit of Winter is een zogenoemde doorstroomlocatie, dus er wordt geen QR-code gescand voor toegang.

Hofkeuken
“De Hofkeuken is al jaren voor onze bezoekers een geliefde ‘break’ tijdens het shoppen. Neem even de tijd om te luisteren naar het bijzondere verhaal van wijnmaker Robert en chocolatier Peter of sommelier Cora. Laat je weer inspireren voor de feestdagen door chef-koks Björn en Tamar. Of sabreer samen met Butler Paul een fles champagne met een sabel.”

Nieuw dit jaar in de Hofkeuken zijn dagelijks Anders dan Wijn en Puur Chocola, kunstsmederij RvL laat je zien ‘hoe je het ijzer moet smeden als het heet is’, er is een muzikaal intermezzo door pianist Robert Bergers en een rondleiding door de Koninklijke stallen; een gids brengt je op plekjes waar je anders nooit mag komen.”

Bijzondere beleving
Spirit of Winter duurt van woensdag 29 september tot en met zondag 3 oktober. Openingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 20.00 uur. Op vrijdag en zaterdag is er van 16.00 tot 20.00 uur Spirit of Winter by Night. “Met de vele flonkerende lichtjes, de prachtig uitgelichte lanen en stands én heel veel gezelligheid geeft dit een bijzondere beleving van dé warmste winterfair van het land.”

“Boek je tickets online op www.spiritofwinter.nl/bezoekers. Met je ticket kun je ook gratis de exposities in de Koninklijke Stallen bezoeken.” Zie voor meer informatie: www.spiritofwinter.nl en www.facebook.com/spiritofwinterbuitenfair

Winactie
Lezers van deze krant die gratis toegangskaarten willen winnen, kunnen uiterlijk vrijdag 24 september mailen naar redactie@stedendriehoek.nl. De winnaars krijgen per mail bericht dat ze de kaarten op het redactiekantoor aan Asselsestraat 140 kunnen ophalen.