Winacties

Kanaalconcerten met Trijntje Oosterhuis

APELDOORN – Op 25 en 26 augustus wordt het weer genieten tijdens de Kanaalconcerten. Een fantastisch nazomerfestival op de oevers van het Apeldoorns Kanaal, met lekker eten en schitterende optredens. De organisatie is blij met de komst van zangeres Trijntje Oosterhuis.

“Ze won meerdere Edisons, heeft verschillende grote hits met sterren als Marco Borsato en Lionel Richie en staat op dit moment regelmatig op het podium met Ladies of Soul. Wat zijn we trots dat ze dit jaar schittert op de zaterdagavond van de Kanaalconcerten!” Maar ook op de vrijdagavond kan het publiek genieten; dan treedt Zuco 103 op; dé band die met haar jazzy mix van electro en samba heel Europa veroverde.

Natuurlijk is een festival niet compleet zonder eten en drinken. “Wat is het evenement zonder de Smaakparade? Ook nu zijn er weer fantastische regionale ondernemers gevonden die de bezoekers van lekkere hapjes voorzien. Ze presenteren hun gerechten in kleine hapjes zodat je van alles kunt proeven. Er zijn spareribs, pasta, tapas, carpaccio, cheesecake, koffie en véél meer.”

Waar zijn de Kanaalconcerten in Apeldoorn?
Het festivalterrein ligt langs de kanaaloevers in Apeldoorn, in het plantsoen achter restaurant de Brugwachter (Molenstraat-Centrum 625). Parkeren is mogelijk in Parkeergarage Koninghaven. Deze garage is zowel vrijdag- als zaterdagavond geopend tot 24.00 uur. Na 24.00 uur kun je met je uitrijkaart alsnog het gebouw in- en uitrijden. Vanaf station Apeldoorn CS ligt het festivalterrein op 10 minuten lopen.

Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek die kans willen maken op vrijkaarten, kunnen tot en met dinsdag 22 augustus mailen naar redactie@stedendriehoek.net