Winacties

Halloween in Street Jump

APELDOORN – Trampoline-park Street Jump Apeldoorn viert op 27, 28 en 29 oktober Halloween tijdens duistere en exclusieve avondopeningen. Tijdens Halloween onderneemt het park ook iets bijzonders met de lasergame en het airpark.

Het trampolinepark windt er geen doekjes om: of iedereen het einde van de avond haalt weten ze zelf nog niet. “De avonden beginnen om 18.30 uur en duren tot maximaal 21.30 uur… als alle zielen binnen het tenminste zo lang redden. The end is near”, aldus bedrijfsleider Deveny Derksen. Het trampolinepark laat meerdere griezels los tussen de jumpende bezoekers in een omgetoverd trampolinepark.

Lasergamen
Street Jump Apeldoorn bestaat naast het trampolinepark ook uit een airpark (luchtkussenpark) en een lasergame. Speciaal voor alle bezoekers van Halloween is er de kans om te lasergamen op het airpark. Deze activiteit is om het kwartier en gratis voor alle gasten van Halloween. Het is de eerste keer dat gasten de kans krijgen om te lasergamen buiten de lasergame-area in het trampolinepark. Voor Halloween zijn er speciale tickets nodig die uitsluitend online te koop zijn op
itscoming.nl. Volgens het trampolinepark is de prijs sowieso, geheel binnen thema, ‘messcherp’. Bij het ticket van € 24,90 zit drie uur jumpen, een slush puppie, een zakje chips en een beker ranja en een glow in the dark-armband inbegrepen. De minimumleeftijd is 7 jaar.

Winaktie
Lezers van deze krant maken kans op vrijkaarten, door uiterlijk vrijdag 21 oktober te mailen naar:
redactie@stedendriehoek.nl. De winnaars krijgen ook per mail bericht.