Winacties

Complete vuurwerkshow in één box

APELDOORN – Alweer ruim tien jaar biedt Ed Raket, Kathage 26 in Apeldoorn-Noord (naast Hanos), de ruimste keuze aan kwaliteitsvuurwerk. Eigenaar Edwin de Vries gaat alleen voor het betere werk. Hier wordt vuurwerk verkocht van alleen de beste importeurs.

Edwin de Vries, eigenaar van Ed Raket, opent zijn vuurwerkwinkel elk jaar op 6 december, de dag dat Sinterklaas de Hollandse kou weer voor een jaar de rug toe keert. Natuurlijk heeft De Vries de meest recente, landelijk gevoerde discussies over eventuele vuurwerkverboden op de voet gevolgd. En natuurlijk trekt hij zich die aan. “Vuurwerk afsteken met Oud & Nieuw is een Nederlandse traditie en je weet: onze tradities liggen de laatste tijd zwaar onder vuur. Zo wordt er al gesproken over een verbod op vuurpijlen, maar die vind ik juist zelf heel mooi.”

Met drie bunkers met een capaciteit van maar liefst 10.000 kilogram is Ed Raket een serieus verkooppunt. Maar met de perfecte sprinklerinstallatie zijn de veiligheidsrisico’s nihil. Met plezier stipt Edwin de huidige trends in zijn branche aan: “Helemaal ‘in’ is het zogenoemde compound vuurwerk, een complete vuurwerkshow in één grote box.” Voor het eerst in al die jaren is er géén folder met het aanbod van Ed Raket verschenen. Bewust niet, legt De Vries uit: “Via de webshop loopt de verkoop al prima. De consument profiteert er ook van dat ik dit jaar geen drukkosten voor een folder heb gemaakt; daardoor kan ik de prijs voor het vuurwerk aantrekkelijker maken.”

In de winkel staat een grote vitrine met daarin grote potten kwaliteitsvuurwerk en rondom staan tussen het vuurwerk grote televisieschermen opgesteld waarop het vuurwerk is te zien. Edwin: “Hier kun je zien wat je koopt! Hoe vaak gebeurt het niet…je koopt voor een aardig bedrag een mooie pot, je steekt hem aan en…een teleurstelling… Dat gaat klanten hier niet gebeuren. Wij verkopen topproducten en zorgen voor een spetterend vuurwerk tijdens Oud & Nieuw.”

Ed Raket mag op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 december vuurwerk uitleveren. Op zondag 31 december zijn landelijk alle vuurwerkwinkels gesloten. Bij Ed Raket is ruime parkeergelegenheid aanwezig. De koffie staat altijd klaar en er is een pinautomaat aanwezig. De showroom aan de Kathage 26 is geopend op maandag tot en met vrijdag van 15.00 tot 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De webshop is 24 uur per dag geopend. Meer informatie en bestellen: www.edraketvuurwerk.nl

Lezersactie:

Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek die kans willen maken op een prachtige vuurwerkbox van Ed Raket, kunnen tot uiterlijk vrijdag 22 december een mail sturen naar redactie@stedendriehoek.net .