Winacties

Bier vloeit rijkelijk op mooiste ondernemersfeest

“Het mooiste ondernemersfeest gaat door en het belooft legendarisch te worden!” aldus Dani Levy, organisator van het Ensing Oktoberfest op vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober op het Zwitsalterrein in Apeldoorn. Lezers van deze krant maken kans op vrijkaarten voor zaterdag 2 oktober.

Het Oktoberfest is een jaarlijks volksfeest in München. Het geldt als het grootste bierfestival ter wereld en wordt jaarlijks door circa vijf miljoen mensen bezocht. “In Apeldoorn doen wij het echter net even anders”, zegt Levy. “Twee dagen het dak eraf, vol met bier, eten, dansen en feesten! Ons waanzinnige Oktoberfest begint met het Betriebsfeier (bedrijvenfeest) op vrijdag 1 oktober; dat was in mum van tijd uitverkocht. Maar op zaterdag 2 oktober is het Ensing Oktoberfest voor iedereen en daar zijn nog kaarten voor beschikbaar. Reserveer je eigen VIP-tafel of schuif lekker aan met losse tickets.”

Grotere hal en betere voorzieningen

Ten opzichte van de eerdere Oktoberfesten is er wel het een en ander gewijzigd, licht Levy toe. “We gaan naar een grotere hal en met betere voorzieningen: zo komt de bar nu in de feestzaal, zijn er meer en betere toiletvoorzieningen, is de rookruimte overdekt en wordt de toegangsstroom voor de bezoekers beter geregeld.” Wat betreft het eten en drinken stapt de organisatie nu af van het buffetconcept. “Er komen meerdere foodtrucks waar je de gehele avond terecht kunt. Geen rijen meer voor het buffet en voor iedereen voldoende eten. Daarnaast kun je het tijdstip van de consumpties zelf bepalen, dus een vette hap op de hand richting huis kan ook. Mogelijk worden ook diverse Duitse bieren aan het aanbod toegevoegd.”

Op het grote podium treden wederom artiesten van naam op, zijn er enkele leuke wedstrijdelementen en garandeert Levy nóg meer lol dan bij de vorige editie. Tickets en VIP-tafels zijn te koop via: www.oktoberfestapeldoorn.kooptickets.shop. Voor meer informatie: www.oktoberfest-apeldoorn.nl

Winactie

Lezers van Nieuwsblad Stedendriehoek die kans willen maken op vrijkaartjes voor het Ensing Oktoberfest op zaterdag 2 oktober, kunnen uiterlijk woensdag 4 augustus een mailtje sturen naar: winactie@stedendriehoek.nl. De winnaars krijgen ook per e-mail bericht.